Lid worden

Lid worden

Hoewel het bestuur van de ONO uit vrijwillige ondernemers bestaat, is draagkracht in de vorm van het ONO-lidmaatschap vanuit de op Nieuw Overvecht gevestigde bedrijven wel noodzakelijk, zowel inhoudelijk als financieel. 

Kosten waar de ONO voor staat, zijn o.a. het onderhoud en beheer van de website Nieuw Overvecht, het secretariaat, de organisatie van ledenbijeenkomsten, de communicatie (nieuwsbrieven/mails) met de leden en overige partijen, de certificering Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) van het bedrijventerrein en een stukje parkmanagement.

Uw betrokkenheid en inbreng zijn ook van groot belang voor de toekomst van het bedrijventerrein, zodat het gebied over jaren nog een aantrekkelijk, economisch vestigingsgebied blijft. De kosten van het ONO-lidmaatschap bedragen EUR 135,- (excl. BTW) per jaar bij automatische incasso en EUR 145,- (excl. BTW) zonder automatische incasso. 

Lees meer over de activiteiten van de ondernemersvereniging in deze brochure. Heeft u nog vragen? Bel of mail het  secretariaat dan op: 06-54362647, info@nieuwovervecht.nl

Download hier het aanvraagformulier lidmaatschap