Wijkagent Nieuw Overvecht

Wijkagent Nieuw Overvecht

De wijkagent staat garant voor een krachtige bestrijding van onveiligheid in de regio Utrecht. Vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week staan wij paraat. Misdaad blijft immers niet beperkt tot kantooruren. 

Wij reageren alert en in spoedeisende situaties zijn we binnen 10 minuten bij u. Onze belangrijkste taken zijn opsporing van de daders van strafbare feiten en handhaving van de openbare orde. Dus zijn wij er als de veiligheid in het geding is en als het erop aankomt boeven te vangen. Maar we zijn er ook om onveiligheid en misdaad te voorkomen. Daarom zien we toe op de handhaving van regels, waarden en normen.

Het bestrijden van onveiligheid kunnen we niet alleen. Daarvoor hebben we u ook nodig. Wij horen graag waar het onveilig is. Liefst voordat het te laat is. U kunt ons korps bereiken op tel. 0900-8844 en wanneer elke seconde telt op het alarmnummer 112.

Om het voor u als ONO-lid nog makkelijker te maken, heeft u de gelegenheid om met onze wijkagent, Hans van Nistelrooij, contact op te nemen. Zij  kennen bedrijventerrein Nieuw Overvecht als geen ander en kunnen u met alles van dienst zijn of  aangeven hoe u het beste kunt handelen.

Politiebureau Utrecht Kaap Hoorndreef 

Kaap Hoorndreef 3 
3563 AR  Utrecht 
Tel. 0900-8844

Openingstijden: van maandag t/m zaterdag van 08.30-17.00 uur. Buiten deze tijden kunt u 24 uur per dag terecht bij het politiebureau op de Kroonstraat.

Calamiteitenkaart