Nieuws

Nieuws


26 augustus 2022 Officiele opening Ondernemersloket Nieuw Overvecht

Op dinsdagmiddag 13 september komt burgemeester Dijksma naar ons bedrijventerrein om het Ondernemersloket officieel te openen. Om 16.30 uur starten we met een kwartaalbijeenkomst waar je wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het bedrijventerrein. Praat mee en proost met ons op de opening van het loket.

Lees meer...

12 juli 2022 Nieuwe beleidsregels bedrijfsafval Gemeente Utrecht

De druk op de openbare ruimte in Utrecht is groot. Om met bewoners, bezoekers en ondernemers te genieten van de stad, scherpt de gemeente Utrecht de regels rond het aanbieden van bedrijfsafval aan.

Lees meer...

12 juli 2022 Verbod op gebruik en bezit van lachgas per 11-07-2022

In Utrecht zorgt het gebruik van lachgas voor veel overlast. In Vleuten-De Meern, Leidsche Rijn, Zuid, Noordoost, Overvecht, West, Noordwest en Zuidwest is het daarom verboden om lachgas te gebruiken.

Lees meer...

12 juli 2022 Signaleren van eventuele ondermijningsactiviteiten

Om eventuele ondermijningsactiviteiten op bedrijventerrein Nieuw Overvecht sneller of beter te kunnen signaleren, vragen wij u als gevestigd ondernemer om ook alert te zijn op uw bedrijfsomgeving. 

Lees meer...

8 juli 2022 Ondernemersloket Nieuw Overvecht

In juni is het Ondernemersloket Nieuw Overvecht geopend. Het Ondernemersloket Nieuw Overvecht is dé plek waar je als ondernemer of vastgoedeigenaar terecht kunt met al je vragen en ideeën. Het kantoor aan de Manitobadreef is de huiskamer van het bedrijventerrein. Ze helpen je daar graag!

Lees meer...